Noul serviciu prin SMS Paravion ofera calatorilor toate informatiile in timp real

Paravion lanseaza primul serviciu de SMS din Romania care faciliteaza accesul la toate informatiile necesare pentru realizarea unei calatorii, informeaza un comunicat emis de WOPAs. Utilizatorul se poate abona la acest serviciu odata cu rezervarea online a calatoriei.

Utilizatorul serviciului va primi un SMS cu un link personalizat, de unde poate accesa in timp real toate informatiile necesare unei calatorii: codul rezervarii online, prognozele meteo ale destinatiei de calatorie sau actualizari in timp real privind eventualele modificari la orarul zborului rezervat.

Aceasta noua abordare a relatiilor cu clientii diminueaza resursele alocate de marile companii departamentelor special insarcinate cu rezervarile de calatorie, cheltuielile cu telefonia si eventualele deplasari si intalniri cu agentul de turism, este specificat in comunicat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WoPA

Nu, nu suntem buricele pamantului, nici pistilurile din florile de colt, nici bulele din sticla de Armand de Brignac Brut Gold, nici fisticurile prajite din cojile de fistic din pungile scumpe, nici nu suntem veri... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated