Leo Burnett a incurajat trecatorii sa daruiasca din caldura lor pentru oamenii fara adaposturi

Leo Burnett a incurajat trecatorii sa daruiasca din caldura lor pentru oamenii fara adaposturi

In februarie, Leo Burnett a realizat pentru organizatia nonguvernamentala Samusocial activarea "Daruieste putin din caldura ta" prin intermediul careia a atras atentia asupra nevoii critice de adaposturi incalzite pentru oamenii strazii, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, "Daruieste putin din caldura ta" a fost sustinuta de Starcom MediaVest si EPA Media.

Panoul publicitar din statia de autobuz Sfantul Gheorghe din centrul capitalei a fost inlocuit cu un panou termic interactiv pe care era afisat mesajul "Tine mana aici timp de cinci secunde si ajuta-ne sa incalzim panoul de mai jos pe timpul noptii pentru cei fara adapost". Ca urmare a efortului trecatorilor, statia devenea un adapost incalzit pe timpul noptii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated