[Noaptea Agentiilor] Silent disco in pijamale la Frank Advertising si Oxygen PR

[Noaptea Agentiilor] Silent disco in pijamale la Frank Advertising si Oxygen PR

La Frank si Oxygen PR intampinarea se facea inca de la lift in papuci de casa, salvari si halate. De la intrare, pe stanga, un ursulet de plus pazea, cu stangacie, rontaielile pentru musafiri in timp ce vizitatorii asteptau cuminti pentru o sesiune de make-up. Doi pasi mai incolo o usa larg deschisa conducea catre terasa generoasa pe o impart Frank Advertising si Oxygen PR. Acolo trona un pat gonflabil pe care se facusera comozi cei care voiau sa profte de seara racoroasa si una dintre cele mai frumoase privelisti ale Bucurestiului. Muzica rasuna tare in castile tutoror cu pofta de silent disco, pe un fundal de zumzaiala, generata de toti cei cu chef de vorba. Un etaj mai sus, la Oxygen PR, printre fetele cu aripi de inger, descopereai birourile ravasite de agentie, un publicitar lucrand tarziu in noapte, un trofeu aurit, o rezerva cu lacrimi de unicorn si o terasa cu o priveliste si mai frumoasa decat cea de mai devreme. Iar eu am primit un dream catcher care sa ma pazeasca de eventualele cosmaruri pentru tot restul serii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related