Pata de igrasie din casa lui Tanti Viorica. Varianta cu piele si bici

Pata de igrasie din casa lui Tanti Viorica. Varianta cu piele si bici

N-am auzit in viata mea de Igrastop, dar mai ca-mi vine sa ma duc sa-mi cumpar numai ca sa multumesc companiei ca a ales agentia care a gandit spotul “Videochat”. In comparatie cu restul producatorilor sau distribuitorilor de bunuri menite sa imbunatateasca sanatatea apartamentelor in care locuim - si care ma plictisesc atat de tare incat colegii tre’ sa-mi arunce cate o privire piezisa ca sa ma interupa din cascatul sincer, venit din inima - spotul asta e foarte misto. Pur si simplu fun.

1. Foarte tare dramatizarea problemei. Daca ai avut vreodata o pata de igrasie pe tavan, stii ca mai devreme sarbatoresti Pastele Cailor, decat sa rezolvi problema. Si-apoi, in timp, devii vecinu’ de la etajul patru cu pata de igrasie epocala, care mai are putin si-si deschide muzeu si vinde bilete pentru toti oamenii veniti in pelerinaj sa vada anomalia. Ce-am inteles eu din spot: nu mai esti omul cu tavanul cu pata de igrasie, este o pata de igrasie si un om pe langa ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related