Propaganda Brand New semneaza rebranding-ul spitalului Ponderas

Propaganda Brand New semneaza rebranding-ul spitalului Ponderas

Dupa doi ani de activitate, Delta Hospital devine Ponderas in urma unui proces de rebranding semnat de Propaganda Brand New, divizia de branding a agentiei Propaganda, informeaza un comunicat de presa emis de Makesense PR. Decizia de schimbare a numelui spitalului a fost luata de cei 5 actionari pentru a sustine focusul echipei medicale, recunoscuta international pentru expertiza in tratarea pacientilor supraponderali, si face parte dintr-un proces mai amplu de transformare strategica dezvoltat in parteneriat cu firma de consultanta Wanted Transformation.

"Noua identitate are 2 componente care functioneaza sinergic. Prima este noul logotip Ponderas, de la care ne-am propus sa fie o expresie a identitatii verbale. Simbolul si-a propus sa transmita 2 lucruri importante pentru noi: grija pentru pacienti si echilibrul pe care acestia si-l gasesc ca urmare a interventiei chirurgicale, atat din punct de vedere medical, cat si social si emotional. A doua componenta este descriptorul – chirugie metabolica de avangarda  –  care livreaza intr-un mod mult mai direct pozitionarea, introducand in acelasi timp un concept nou pe piata medicala din Romania – chirurgia metabolica", spune Ana-Maria Badut (Director de Dezvoltare, Ponderas).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brand New

BRAND NEW este o agenție de strategie și design de brand, care de mai bine de șapte ani oferă soluții de branding și packaging pentru clienți locali și internaționali. Cu un portofoliu de servicii care cuprinde:... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar


Comentarii

C S
acum 6 ani
hmmm, foarte original:

http://www.behance.net/gallery/Hospital-de-Braga/2957093

C S
acum 6 ani
sau mai bine zis o executie proasta a unei idei furate :)


Related