Egregio – noul brand creat de Propaganda Brand New pentru Vincon

Egregio – noul brand creat de Propaganda Brand New pentru Vincon

Propaganda Brand New a creat pentru Vincon identitatea vizuala a unui nou vin premium, Egregio. Noul brand sustine perceptia conform careia vinurile tinere sunt la fel de bune ca cele vechi si aduce pe piata un produs contemporan, arata un comunicat emis de Propaganda.

"In pozitionarea brandului ne-am propus sa ii atribuim distinctia pe care o merita, plasandu-l la intersectia dintre doua axe: Egregio e un vin al exigentelor care poate satisface gusturile celor mai rafinati bautori de vin si, in acelasi timp, este un vin al zilelor noastre, pentru gusturile consumatorilor de azi, puternic ancorat in contemporan", a spus Diana Caracota (Planner, Propaganda).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related