Călin Marcu se alătură echipei Cohn & Jansen Creative Network, în calitate de Group Creative Director

Călin Marcu se alătură echipei Cohn & Jansen Creative Network, în calitate de Group Creative Director

Copywriter, ex-muzician și ex-antreprenor, Călin Marcu vine în echipa Cohn & Jansen cu o energie creativă care se manifestă în multiple feluri. Cu o experiență de peste 20 de ani în publicitate, întâi Copywriter, apoi Group Creative Director, Călin va coordona parte din proiectele de creație ale agenției, alături de Mihai Fetcu, Creative Director.

De-a lungul timpului, Călin a lucrat pentru o lungă listă de branduri locale și internaționale din majoritatea categoriilor (FMCG, telecom, white goods, electronics, finance, tobacco) precum Omo, Domestos, Mastercard, Samsung, Rompetrol, Good Routine, Cosmote, Romtelecom, Coca-Cola, Heineken, Neumarkt, Staropramen, Ursus, Timișoreana, Beck's, IQOS, Pall Mall, Vogue și a coordonat comunicarea globală Beko, cel mai mare producător de white goods din Europa. A activat în agențiile Momentum/McCann, Saatchi & Saatchi + The Geeks, Sonica Works, Ogilvy & Mather, Grafitti BBDO, Mercury 360, strângând câteva Effie-uri și o nominalizare la Cannes.

Pe lângă publicitate, Călin aduce cu el și 15 ani de experiență în industria entertainmentului alături de trupa Coma și 3 ani de experiență ca client, fiind fondator și owner al Paria Wear, primul brand de skate wear românesc.

„M-am bucurat să găsesc în echipa Cohn & Jansen un grup bine sudat de seniori, cu mult know-how, experiență și drive. Simt că vom face lucruri frumoase”, spune Călin Marcu, Group Creative Director.

Mă bucur să-l am pe Călin în echipă! Tot timpul pozitiv, de un entuziasm contagios, Călin e cu capul în nori și cu picioarele pe pământ. Combinație mai rară zilele astea. Bine ai venit, Căline!, spune Mihai Fetcu, Creative Director.

Cohn & Jansen Creative Network e o agenție de publicitate independentă, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața din România, cu performanțe constante demonstrate pentru clienții agenției și recunoscute la festivalurile românești și internaționale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related