Lideri globali in aplicatii, jocuri si muzica pentru telefon, pe scena ICEEfest

Lideri globali in aplicatii, jocuri si muzica pentru telefon, pe scena ICEEfest

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de marketing digital din lume, Tom Eslinger, director global de creatie al agentiei Saatchi & Saatchi si primul presedinte al juriului Mobile Lions de la Cannes vine la ICEEfest, unde va sustine o prezentare si un training. Intrarea la training se poate face pe baza de inscriere prealabila - pentru cei care detin un bilet full pass -, dar si cu acces doar la acest eveniment din cadrul festivalului, in limita locurilor disponibile, dupa cum anunta un comunicat emis de Thinkdigital.

O alta prezentare in cadrul evenimentului va fi cea a serviciului muzical DEEZER, sustinuta de Clement Cezard, Chief Business Development Officer. In Romania, serviciul de muzica DEEZER a devenit foarte cunoscut mai ales dupa ce a fost inclus in abonamentele Pantera de la Orange.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated