[UPDATE] THE PRACTICE, People Public Relationships Agency si Grayling, premiate la SABRE Awards

[UPDATE] THE PRACTICE, People Public Relationships Agency si Grayling, premiate la SABRE Awards

Ieri, 30 mai, THE PRACTICE a primit titlul Eastern Europe Consultancy of the Year alaturi de un premiu pentru campania "Renault Searches and Awards 100 Ambassadors of the Olympic Values", iar Grayling a fost premiata pentru proiectul "Scoala Discovery" si People Public Relationships Agency pentru campania "Reviving and Celebrating the Oldest Cafe in Bucharest, Cafeneaua Veche", potrivit The Holmes Report. Premiile Gold si Diamond au fost anuntate in cadrul cinei anuale SABRE Awards, care a avut loc la Barcelona.

In categoria Eastern European Consultancy of the Year, THE PRACTICE a concurat cu agentiile AMI Communications, All Channels, Ciszewski MSL si OnBoard. Este pentru prima data cand o agentie romaneasca de relatii publice primeste aceasta distinctie la nivel international, specifica un comunicat emis de THE PRACTICE.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related