GolinHarris l-a creat pe Mister Pantastic in campania de comunicare a rebranding-ului Pizza Hut Delivery

GolinHarris l-a creat pe Mister Pantastic in campania de comunicare a rebranding-ului Pizza Hut Delivery

GolinHarris a creat campania de comunicare a rebranding-ului pentru PHD Romania, serviciul de furnizare de produse la pachet sau prin livrare la domiciliu al Pizza Hut, devenit din luna aprilie 2013 "Pizza Hut Delivery". Conceptul de comunicare pentru rebranding este centrat pe personajul “Mr. Pantastic”, care comunica prin online si offline, catre media, bloggeri si marele public, arata un comunicat emis de agentie.

"Mr. Pantastic a avut un succes foarte mare inca din prima clipa de viata si ne-am bucurat sa-l vedem transformat in realitate palpabila, de la media relations, la evenimente lipsite de formalism si pana la conceptul aplicatiei de Facebook. Este minunat sa vedem cum ideile asezate pe hartie, la inceputul proiectului, prind viata intr-un chip chiar mai frumos decat imaginasem initial", a spus Monica Botez (Head of Corporate Division, Partner, GolinHarris).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related