In cadrul Zilelor Prieteniei, Bergenbier aduce concerte in cinci orase din tara

In cadrul Zilelor Prieteniei, Bergenbier aduce concerte in cinci orase din tara

Leo Burnett a conceput, in cadrul campaniei "Prietenia cucereste Romania", activarea Zilele Prieteniei – o caravana de evenimente care vor avea loc in cinci orase din tara, informeaza un comunicat emis de agentie. Centrul campaniei este spotul TV, care ilustreaza ideea de prietenie in timp ce pe fundal ruleaza melodia "Cantec pentru prieteni" de la Compact, reinterpretata de Adi Despot.

"Spotul TV are amploarea si emotia pe care un astfel de scop nobil le cerea. Vocea prieteniei, vocea lui Bergenbier se aude peste oameni si peste oras, facandu-i pe toti sa se apropie, sa simta emotia care ii leaga, care suspenda distantele si timpul si ii cheama pe toti la marea sarbatoare a prieteniei. O metafora a prieteniei in sine, care traieste din principiile verificate in timp, dar este mereu vie, dinamica si deschisa catre noi experiente", a declarat Irina Becher (Senior Copywriter, Leo Burnett).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related