Competitiile sportive din provincie nu sunt de luat in ras

Competitiile sportive din provincie nu sunt de luat in ras

Seat Pleasant (Maryland, SUA) e un fel de Onesti al nostru, un orasel in care nu se intampla lucruri notabile, dar in care se nasc viitoare staruri internationale ale sportului. Daca Onesti o are pe Nadia Comaneci (sau pe Loredana Groza, care nu e neaparat sportiva, dar mi se pare corect sa o mentionam si pe ea), Seat Pleasant il are pe Kevin Durant, un celebru baschetbalist american care este protagonistul celui mai recent spot lansat de Nike.

Ca sa ne demonstreze ca si vara este un anotimp serios, nu numai o  perioada de pierzanie, in care elevii sunt in vacanta si competitiile sportive iau pauza, Nike ne prezinta un Kevin Durant reintors la origini, adica in oraselul Seat Pleasant si participant la o preselectie pentru un campionat de baschet local. Kevin concureaza pentru un loc in echipa "Skins" cu Anton Barrels, un jucator local, care nu a atins faima internationala, probabil si pentru ca se imbraca in maiouri si pantaloni scurti la care asorteaza cravate si bonete de par, dar si pentru ca are 1,50m. Totul se desfasoara intr-o sala de sport tipic americana, in care au fost amplasate niste mese de terasa, un pupitru pentru trei comentatori sportivi si o scena pe care se desfasoara o trupa de copii foarte cool. Toata lumea pare plictisita, mai putin Anton, care comenteaza si-si arata muschii. Care dintre cei doi ajunge in echipa, aflati in clipul de mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related