MEC Romania a castigat pitchul de digital al clientului CuponReducere.ro

MEC Romania a castigat pitchul de digital al clientului CuponReducere.ro

MEC Romania a castigat pitch-ul de digital al brandului CuponReducere.ro, un agregator de oferte pentru producatori si retaileri, arata un comunicat emis de agentie. MEC Romania va dezvolta pentru noul client o strategie integrata de comunicare digitala menita sa consolideze pozitionarea brandului ca aliat al consumatorului, cel care ii ofera solutii palpabile in viata sa cotidiana, din offline.

"Strategia integrata de comunicare in online concentrata pe performanta, cu KPI bine definiti si rezultate masurabile au pozitionat diferentiator MEC Romania. Mai mult, ne-a incantat faptul ca propunerea de digital a agentiei s-a bazat pe increderea ca acest mediu de comunicare, folosit intr-o maniera creativa, este cea mai buna solutie de a implica activ consumatorul. Am regasit in oferta MEC focus pe performanta, asumare de rezultate si grija pentru solutii alternative, dar si disponibilitate pentru o dinamica alerta, specifica mediului online, in care fiecare actiune devine indicator de performanta”, a declarat Bogdana Baltasiu (Business Development Director, CuponReducere.ro).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related