Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in iunie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri din categoriile Ingrijire corporala & Cosmetice si Sanatate in online in iunie 2013

Sectorul Ingrijire corporala & Cosmetice a generat in luna iunie a acestui an peste 8.000 de aparitii in social media, cu 9,3% mai putin ca in luna mai, si un viewership de aproape 19 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut cu 17,3% pe retelele sociale fata de luna mai si a scazut cu 17,5% in presa online. Pe bloguri si forumuri a inregistrat o crestere de 5,7%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Ingrijire corporala & Cosmetice in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna iunie de catre Nivea, AVON si Oriflame.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related