Schimba-ti look-ul in a treia zi de ADfel 2013

Schimba-ti look-ul in a treia zi de ADfel 2013

Ieri, marti 13 a fost bland cu participantii de la ADfel. Parca nici soarele nu a batut asa tare pe terasa de la Fabrica, parca si programul de la birou a fost mai lejer si a curs mai repede, parca si prietenii au fost mai destinsi la o bere. A doua zi de ADfel a fost plina: am gazduit un training de improvizatie haios cu oamenii de la improvizatie.ro, am pozat pentru niste portrete abstracte facute de Pete de Cerneala, am facut space painting cu graffiti cu Incubator107, ne-am luat buletine de PR-isti de la PRIME, am baut, am mancat, ne-am uitat la cele mai premiate campanii ale anului, ne-am jucat cu un norisor magic pe terasa digitala Orange si ne-am imprietenit si regasit, asa cum ii sade bine creativului neconventional.

Azi la ADfel avem din nou program incarcat cand o sa dam startul petrecerii (care nu o sa se mai termine pana duminica). Este ultima dintre Zilele Culturale de la ADfel. Organizatiile prezente de luni pe terasa Fabrica ne asteapta si azi cu multe cauze faine promovate neconventional si cu multe lucruri noi de invatat.

Daca organizatiile culturale isi incheie astazi misiunea, pentru Quiz-ul Petrom este prima zi. Si ce zi o sa fie! Cu o provocare ce o sa starneasca spiritul performantei printre cei de la terasa, quiz-ul incepe la ora 21 si are un sfert de ora intens, mai multe intrebari despre performanta si premii constand in vouchere cu care sa-ti cinstesti prietenii de la terasa.

Opel Romania o sa aduca un exemplar grozav de Opel ADAM pe terasa ADfel. Il gasesti pregatit sa astepte oameni faini cu poze la minut, iesite din oglinda masinii apasand butonul "Like". Pozele trec printr-un filtru, iar apoi vor fi incarcate pe pagina oficiala de Facebook OPEL Romania.

Desperados isi face si el intrarea pe scena ADfel. Azi si maine haosul ia forma unui salon de coafuri wild. Intre orele 20 si 24 cei care vor avea curaj isi vor putea aranja parul intr-un fel special si nebunesc, asa cum nu au facut-o niciodata pana acum.

Incubator107 o sa ne ajute sa ne pictam tenesii si pantofii, iar dupa 21:30, cu parul in toate directiile, ne asezam confortabil in scaune pentru Proiectiile ADfel, unde vedem cele mai bune reclame cu final-surpriza. Incheiem seara relaxati, mai frumosi si mai neconventionali. Sa vedem cine are curaj! Ne vedem acolo, cu siguranta.

Programul complet al evenimentului il gasiti aici.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 12 si 18 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads.ro vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt 24-FUN, Metropotam, Orasul Meu, 220.ro,Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money.ro, BestJobs, The Chronicle, Catavencii si Radio Guerrilla. ADfel este organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate, AdProduction si MVcom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related