AMPRO Design premiata cu bronz la Pentawards 2013

AMPRO Design premiata cu bronz la Pentawards 2013

Proiectul "981 for hot emergency" creat de AMPRO Design a primit premiul Bronze Pentaward la categoria "Concept", in competitia internationala de packaging design Pentawards 2013. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc pe 21 septembrie 2013 la Barcelona, arata un comunicat emis de agentie.

"Nu pot decat sa ma bucur ca premiul international numarul 30 din portofoliul AMPRO este un Pentawards. Am lucrat proiectul 981 pentru un pitch pe care l-am castigat, cu o ruta mai safe. Mi-a placut ideea de la primele schite: e simpla, are prezenta la raft si transmite conceptul fara multe explicatii: for hot emergencies!", a declarat Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related