Irinel Ionescu (AMPRO Design): Am vrut sa cream controversa cu Undercover Pinot Noir

Irinel Ionescu (AMPRO Design): Am vrut sa cream controversa cu Undercover Pinot Noir

Proiectul de autopromovare al AMPRO Design, Undercover Pinot Noir Unique Gift, a strans pana acum patru premii la festivalurile de design din jurul lumii, inclusiv un Gold la A’Design Award si un Finalist Certificate la New York Festivals.

Am stat de vorba cu Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design) ca sa aflam care a fost parcursul creativ care a dus la rezultatul final, care e vibe-ul industriei de branding de la noi si care ii sunt planurile de viitor. Iata ce ne-a raspuns:

IQads: Cum e viata dupa Undercover Pinot Noir Unique Gift? Ce schimbari ai simtit dupa premiile pe care le-ati castigat pentru proiectul de autopromo? A crescut numarul de clienti? A devenit agentia mai vizibila? Ce feedback ati primit de la colegii de breasla?

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related