Noul Comitet Director al UAPR

Noul Comitet Director al UAPR

In cadrul celei mai recente Adunari Generale ale Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania, Radu Florescu (CEO, Centrade Saatchi&Saatchi) a fost ales pentru a doua oara consecutiv in functia de presedinte al Comitetului Director. Florescu este unul dintre membrii fondatori si primul presedinte UAPR. 

Din noul Comitet Director, cu un mandat de 2 ani, fac parte si Stefan Iordache (Leo Burnett) – vicepresedinte, Alex Visa (GroupM Interaction), Claudia Chirilescu (Spoon Media), Radu Miu (Mercury360), Nora Marcovici (BBDO) si Alexandru Cernatescu (Infinit Solutions).

"Sunt onorat sa fiu pentru a doua oara ales presedintele Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania. Impreuna cu noii mei colegi din UAPR suntem pregatiti sa aparam in continuare interesele agentiilor de publicitate din Romania si sa ramanem transparenti. Vom sustine de asemenea proiectele industriei de advertising si vom continua demersurile de educatie in beneficiul profesionistilor din industrie, oferind cursuri si specializari celor interesati de marketing, media si publicitate", a declarat Radu Florescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


GroupM

WE ARE SHAPING THE NEXT ERA OF MEDIA. EVERY DAY. MINDSHARE, MEDIACOM, WAVEMAKER, ESSENCE, AND M/SIX—OUR AGENCIES ARE THE FRONT LINE TO A NEW ERA OF MEDIA STRATEGY AND INNOVATION. And because we have three of... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related