Introducere in publicitate: lansare la Libraria Carturesti

Editura Comunicare.ro lanseaza marti, 12 octombrie, ora 17.30, la Libraria Carturesti (Strada Pictor Verona nr. 13, linga Cinematograful Patria), volumul Introducere in publicitate de Dan Petre si Mihaela Nicola. La lansare vor vorbi, alaturi de autori, Hanny Bratu, director marketing communication, Connex, Peter Imre, corporate affairs director, Philip Morris, Lucian Mindruta, jurnalist, Antena 1, Bogdan Naumovici, creative director, Leo Burnett.

Introducere in publicitate este o premiera in spatiul editorial romanesc, primul manual universitar din Romania care trateaza publicitatea dintr-o perspectiva concreta, pragmatica si profesionala, punind accent pe descrierea domeniului ca industrie si ca meserie. Dan Petre si Mihaela Nicola au scris aceasta carte cu intentia de a le oferi celor care doresc sa faca primii pasi in domeniul comunicarii publicitare si, in egala masura, celor experimentati viziuni proaspete si articulate asupra acestei lumi, deopotriva fascinante si complexe. Introducere in publicitate vine pe un teren acoperit inca intr-o masura mult prea mica de traduceri izolate si, cu atit mai putin, de lucrari pornite din experienta practicienilor romani. Dan Petre si Mihaela Nicola au meritul de a fi doi dintre "pionierii experimentati" ai publicitatii fundamentate stiintific, care nu inceteaza sa lanseze noi proiecte pe terenul comunicarii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related