Superman prefera sa ramana la birou in noua campanie a grupului IMMOFINANZ

Superman prefera sa ramana la birou in noua campanie a grupului IMMOFINANZ

Dezvoltatorul imobilar IMMOFINANZ a incheiat un parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products Germania pentru a lansa o campanie de promovare care il are in centrul atentiei pe Superman (Clark Kent). Prin sloganul „Si Clark Kent prefera sa ramana la birou“, compania imobiliara doreste sa evidentieze faptul ca un birou poate fi perfect, indiferent de situatie, informeaza un comunicat emis de Action Global Communications Romania.

Pentru campania IMMOFINANZ Superman s-au filmat trei spoturi publicitare in colaborare cu Warner Bros. Consumer Products, din partea DC Entertainment. Reclamele au fost lansate recent in Romania, Austria, Polonia, Cehia, Ungaria si Slovacia si se concentreaza pe segmentele online si outdoor digital. Publicitatea TV va fi adaugata mixului media in Austria, Polonia si Cehia incepand de astazi. De asemenea, pe cladirile de birouri IMMOFINANZ din cele sase tari vor fi amplasate bannere si reclame luminoase. Reprezentantii companiei se asteapta ca audienta sa depaseasca 100 milioane de vizualizari.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related