Cum sa scrii povestiri cu un motan care trage cu ochiul peste umarul tau

Cum sa scrii povestiri cu un motan care trage cu ochiul peste umarul tau

Motanov este un motan mov cu papion, care locuieste in Revista de Povestiri. Nu e mascota site-ului, ci antrenor de imaginatie. Eu mi-l imaginez ca pe un profesor de moda veche, care iti inspira respect, parte pentru ca-i felina, parte pentru ca stie ce face: te ajuta sa iti accesezi creativitatea si s-o torni apoi, virtual, in povestiri. Revista de Povestiri este fix ceea ce spune ca este: un loc in care scriitorii, mai mici sau mai mari, vin sa-si lase gandurile.

Am stat de vorba cu Simina Diaconu despre cum a aparut si evoluat revista si site-ul si ce schimbari se intrevad la orizont, acum ca nu va mai exista o versiune tiparita. Sunt sigura ca si Motanov si-a bagat un varf de coada in interviul ce urmeaza, cum ii sade bine oricarei pisici:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related