Victor Kapra despre libertatea de a scrie ce vrei, cand vrei

Victor Kapra despre libertatea de a scrie ce vrei, cand vrei

Intr-o redactie sunt multe restrictii, multe reguli si multe maini prin care trece un articol pana sa fie publicat. In 2008, Victor Kapra a decis sa paraseasca presa scrisa ca sa devina consultant online si social media. Are un blog de nisa, pe care scrie din 2006, si cel mai mult ii place libertatea cu care vine la pachet. Mai multe despre blog si despre ce se intampla in spatele lui povesteste Victor mai jos.

Temele preferate
Din 2006, de cand am pornit blogul - iata ca se implinesc peste cateva luni 8 ani - , am preferat sa scriu pe teme in care m-am specializat ca jurnalist, adica tehnologie - de la computere si gadgeturi pana la comunicare digitala si Social Media. De ce nu scriu pe teme de politica, fotbal sau culinare? As avea mai mult trafic, evident, dar as risca sa ma fac in acelasi timp de ras. Nu poti scrie competent despre politica daca nu ai un background in domeniu, daca nu cunosti dedesubturile la zi ale politicii si inside informations. Chiar si un post de opinie pe subiecte politice trebuie sa fie bazat pe acest background. Daca ma mananca tastatura sa scriu ceva pe o anumita tema fierbinte, prefer statusurile pe Facebook sau pe Twitter care accepta un anumit derizoriu al informatiei. De obicei, nu ma grabesc sa scriu pe blog, daca am un subiect cald, il las sa se mai coaca nitel, sa inteleg, sa ma documentez. Insa, atentie, live blogging-ul, relatarile in timp real din timpul unui eveniment, au rostul lor si vedem asta pe blogurile marilor publicatii internationale.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related