Adi Despot, Cheloo si Cristi Minculescu, vestitorii sarbatorilor in noua campanie Bergenbier

Adi Despot, Cheloo si Cristi Minculescu, vestitorii sarbatorilor in noua campanie Bergenbier

Bergenbier reaprinde spiritul sarbatorilor si reinventeaza traditia colindului in noua campanie „Hai la colindat”, ce cuprinde trei spoturi TV si o aplicatie online dedicata, arata un comunicat din partea Bergenbier. Vedetele campaniei sunt Adi Despot, Cristi Minculescu si Cheloo, care joaca in cele trei spoturi rolul de gazde pentru colindatori.

Aplicatia dedicata le permite fanilor Bergenbier sa isi invite prietenii la colindat trimitandu-le un catren inspirat. Cei care dau mai departe bucuria colindului vor avea parte de o surpriza speciala pe 24 decembrie.

 „Bergenbier este brandul care vorbeste despre oameni si despre valorile prieteniei adevarate. Chiar daca poate nu mai sunt zapezile de alta data, credem ca spiritul sarbatorilor adevarate, traite alaturi de familie si prieteni, va ramane mereu alaturi de noi. Impreuna cu trei dintre cei mai importanti muzicieni romani, aducem un colind, un gand bun si o urare, pentru toti prietenii care ne sunt aproape”, spune Mihai Bonca (Director de Marketing, Bergenbier SA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related