Cristal Media Awards si-a desemnat castigatorii

Cristal Media Awards si-a desemnat castigatorii

Aseara a avut loc gala de premiere a celor mai bune campanii media la nivel international, din cadrul Cristal Festival. Cristal Media Award a atras 550 de inscrieri din 36 de tari. Tarile cu cele mai multe case-study-uri inscrise sunt Emiratele Arabe Unite (203 inscrieri), Franta (41), China (35) si Liban (32). In total au fost acordare 34 Emeralds, reprezentand 53% din totalul premiilor, 18 premii Sapphire (28%) si 12 premii Cristal (19%).

Cu un Grand Cristal France a fost premiata campania “Milka Last Square” realizata de Buzzman pentru Mondelez International, iar Grand Cristal, marele premiu, a ajuns la OMD Dominican Republic pentru campania Gastronomic Heritage realizata pentru Rica. Ambele case-study-uri pot fi vazute aici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Campanii

SectiuneBranded


Related