Leo Burnett, cea mai premiata retea de publicitate la festivalul Golden Drum 2004

Reteaua internationala de publicitate Leo Burnett a obtinut un success rasunator in cadrul Festivalului de Publicitate al Noii Europe de la Portoroz, prin castigarea premiului Golden Net, distinctie acordata celei mai bune retele de publicitate din Europa Centrala si de Est.

Reteaua Leo Burnett a intrat in finala competitiei de la Portoroz cu un numar de 44 de lucrari si a obtinut 18 premii, printre care Marele Premiu pe print si 3 din cele 4 ceasuri de aur care au recompensat cele mai bune campanii din regiune.

Detinatoarea trofeului Golden Rose din acest an este agentia Leo Burnett Praga, fiind urmata pe locul al doilea, la numai un punct diferenta, de Leo Burnett Romania, pe locul trei de Leo Burnett Varsovia si pe locul patru de Leo Burnett Budapesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related