Prigat - "Mai mult fruct. Mai multa energie" si o noua executie semnata Leo Burnett

Campania de sustinere a Prigat cu Pulpa, lansata in luna noiembrie anul trecut , se imbogateste cu un nou spot TV intitulat "Tavanul", executie care urmeaza spotului de lansare "Papucul". Comunicarea continua pe linia strategica inceputa de Prigat acum un an avand la baza ideea ca Prigat este energie naturala.

"De aceasta data este vorba de un spot pentru noua categorie creata de Prigat: Prigat cu Pulpa, al doilea spot sub sloganul "Si mai mult fruct. Si mai multa energie". Dupa spotul "Papucul", spotul "Tavanul", care se difuzeaza deja pe posturile TV, s-a vrut inca de la inceput a fi o idee si mai indrazneata. Pastrand conceptul "Energie naturala", noua executie exagereaza si mai tare energia pe care ti-o da bautura. Mai ales cand mai multi bautori de Prigat isi unesc fortele. Astfel, fara sa vrea desigur, o gasca de petrecareti isi trimit prietenul pe care il aniverseaza direct prin tavan, spre surpriza nu chiar placuta a vecinilor de la etajele superioare. Astfel, campania Prigat a ajuns deja la a cincia executie iar exagerarile extra-energiei promit a fi din ce in ce mai surprinzatoare", precizeaza Irina Subulica - copywriter.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related