Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Masini, Benzina si Petrochimie in online in decembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Masini, Benzina si Petrochimie in online in decembrie 2013

Sectorul Masini a generat in luna decembrie 2013 peste 52.000 de aparitii in online, cu 5% mai putin ca in luna noiembrie, si un viewership de peste 100 de milioane. Fata de luna precedenta, vizibilitatea sectorului a crescut cu 6% pe retelele sociale, insa a scazut pe bloguri & forumuri si in presa online cu 3%, respectiv 17%.

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Masini in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna decembrie de catre Dacia, BMW si Mercedes-Benz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related