Cele mai populare postari de pe Facebook ale brandurilor de Masini, Benzina si Petrochimie in aprilie

Cele mai populare postari de pe Facebook ale brandurilor de Masini, Benzina si Petrochimie in aprilie

Sectorul Masini a generat in luna aprilie a anului 2014 putin peste 56.000 de aparitii in online, cu 14% mai putine ca in martie, si un viewership de peste 150 de milioane. Fata de luna precedenta, vizibilitatea sectorului a scazut pe toate categoriile analizate: cu 4% in presa online, cu 12% pe bloguri&forumuri si cu 20% pe retelele sociale.

Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Masini in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna aprilie de catre BMW , Dacia si Mercedes-Benz, la fel ca in luna precedenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated