Spune-mi ce animal esti, ca sa iti spun ce fotoliu sa-ti potrivesti

Spune-mi ce animal esti, ca sa iti spun ce fotoliu sa-ti potrivesti

De vreun an incerc sa imi fac curaj sa ma duc la IKEA, sa ma ascund intr-un dulap si sa ies dezorientata peste vreo doua minute, intreband prima persoana pe care o vad daca asta e Narnia. N-ar trebui sa ma prefac foarte mult, pentru ca eu chiar vad IKEA ca pe un fel de taram magic. M-as pierde zile intregi acolo, studiind diverse design-uri, materiale si culori. Problema intervine atunci cand cumperi: cum faci alegerea potrivita intre atatea lucruri?

IKEA Singapore s-a gandit la cei ca mine si a decis sa ii ajute printr-o aplicatie de Facebook, realizata de BBH Asia Pacific:

Ideea e simpla: in functie de zodia pe care o ai in calendarul chinezesc, ti se potriveste un anume stil. Nu stim algoritmul de alegere pentru ca, probabil, e scris in stele. Aplicatia iti sugereaza lucrurile care s-ar potrivi cu fiecare zodie, asezonate cu cateva vorbe de duh despre ce te caracterizeaza, culori care ti se potrivesc si accesorii pentru animalul din tine:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated