Fericirea e formata din lucruri mici si vacante dese

Fericirea e formata din lucruri mici si vacante dese

Cred ca 90% dintre oamenii care intra pe Booking.com sunt fericiti. Cel putin in momentele respective. Caci Booking e un site pe care-ti cauti fericirea, parca si mai mult decat pe un site de matrimoniale. Intr-o lume obsedata de job-uri si cariere, de cele mai multe ori, fericirea vine in si sub forma vacantei. Poate are nisip si umbrelute sau strazi bine batatorite, catedrale de secol XVIII sau animale salbatice si fioroase. Important e ca in fericirea asta nu mai suna alarma la ora 7:30 dimineata.

Fericirea e rara si fragila. O pot strica atat de multe chestii, incat ti-e frica si vrei sa o protejezi. Vremea ploioasa, compania nepotrivita, intarzierile din gari si aeroporturi, tepele taximetristilor, dar mai ales alegerea gresita a cazarii, sunt cei mai mari dusmani ai fericirii noastre, oamenii muncii. Si Booking ne ajuta, slava lui, sa nu o dam in bara, macar cu locul in care o sa dormim. E de apreciat.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related