Salesianer Miettex, un nou client in portofoliul GolinHarris

Salesianer Miettex, un nou client in portofoliul GolinHarris

Salesianer Miettex se alatura portofoliului de clienti pentru care GolinHarris asigura comunicarea corporate si care mai cuprinde nume din domenii precum cel bancar, piete de capital si brokeraj, B2B, FMCG, IT & C, energie, real estate, arata un comunicat din partea agentiei. Salesianer Miettex este o companie de nivel international specializata in inchirierea, spalarea si gestionarea articolelor textile de cea mai inalta calitate pentru hoteluri si restaurante, domeniul sanitar, dar si cel industrial. 

"GolinHarris are o expertiza vasta in comunicarea corporate, iar fiecare client este o oportunitate de a ne dezvolta, de a ne pune la dispozitie abilitatile si de a rezolva o noua provocare. Am gasit in Salesianer Mettex mai mult decat un client, am gasit un partener deschis si ambitios, o companie care de peste 9 ani are un impact pozitiv in mediul de business romanesc, fiind pregatita sa isi continue strategia si investitiile in Romania. GolinHarris va gestiona intreaga strategie de comunicare Salesianer Mettex, incluzand evenimente si activitati cu presa, atat la nivel central, cat si local”, spune Monica Botez (Partner, GolinHarris). 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related