Anti-sfaturi pentru barbati adevarati in spotul TV realizat de CohnandJansen JWT pentru Cabernet de Samburesti

Anti-sfaturi pentru barbati adevarati in spotul TV realizat de CohnandJansen JWT pentru Cabernet de Samburesti

CohnandJansen JWT a creat pentru Cabernet Sauvignon de Samburesti, parte a grupului Valvis Holding, spotul TV "Un vin pe care il inteleg barbatii", informeaza un comunicat emis de agentie. Reclama a fost difuzata in perioada noiembrie-decembrie 2013.

Spotul prezinta o noua imagine a masculinitatii romanilor, pe care o descrie prin modul in care aceasta nu trebuie sa fie. Pornind de la sfaturi din popor precum "Lasa-i pe altii sa traga pentru tine", "Mergi pe drumul batut", "Lasa pe altul sa se arda primul", "Fiecare isi vede interesul" sau "Fuga e rusinoasa, dar e sanatoasa", reclama arata tipologiile de barbati care nu se incadreaza in targetul Cabernet Sauvignon de Samburesti. Astfel, brandul se dezice de aceasta falsa masculinitate, facand apel la adevaratii barbati romani, aceia care nu cred in afirmatiile mai sus mentionate.   

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated