[PR de criza] Tereza Tranakas: Romanii sunt usor ipohondri si speriati de interactiunea cu presa

[PR de criza] Tereza Tranakas: Romanii sunt usor ipohondri si speriati de interactiunea cu presa

Chiar daca un articol negativ nu reprezinta o criza de comunicare, spune Tereza Tranakas, Managing Partner, OXYGEN, romanii traiesc cu teama de ce se va scrie la o conferinta, sau in urma unui interviu, sau de repercursiunile unui sincron la TV. 

De altfel, emotionalul este elementul principal de care trebuie sa tina cont specialistii in PR, crede Tereza. Pentru ca emotionalul bate rationalul intr-o situatie de criza. Iar increderea se (re)dobandeste in timp si se cladeste pas cu pas. Nu poate fi fabricata instant. 

Din experienta in piata, as spune ca mai putin de 30% din clienti sunt pregatiti sa faca fata unei crize – fie ea de natura mai severa sau mai putin grava, spune Tereza

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related