[Bilant 2019] Tereza Tranakas: Mi-a placut ca am iesit cu totii la vot, ca exista implicare, libera exprimare

[Bilant 2019] Tereza Tranakas: Mi-a placut ca am iesit cu totii la vot, ca exista implicare, libera exprimare

Orice greutate vine cu o invatatura si paharul e mereu pe jumatate plin, crede Tereza Tranakas, Managing Partner OXYGEN. Si asa a fost si in 2019: a analizat greselile, a evaluat oportunitatile, a facut un audit de brand extern si intern, a luat niste decizii despre viitorul agentiei. Are incredere ca 2020 va fi un an bun si are si cateva urari pentru industrie in acest sens:

Sa ne ajutam mai mult, inclusiv in industria publicitatii. Sa fie mai putina hatereala. Si sa ne plangem mai putin, sa ne mai uitam la partea plina a paharului.

 Tereza Tranakas face mai jos rezumatul lui 2019: despre agentie, proiecte, clienti, trenduri ale industriei, dar si Romania si 30 de ani de libertate. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Sectiune



Branded


Related