Dan Cretu transforma legumele in arta pentru Pizza Hut UK

Dan Cretu transforma legumele in arta pentru Pizza Hut UK

Prima lucrare semnata Dan Cretu pe care-am vazut-o eu vreodata este un pantof sport din coji de portocale. Tin minte exact pentru ca a fost lucrarea care a declansat o sesiune serioasa de navigat pe Tumblr-ul lui, printre motociclete din ardei grasi si aparate foto din catraveti. Recent, colectiei i s-a alaturat o noua serie foarte fresh de sculpturi din legume. Internetul si Dan mi-au spus ca e vorba despre niste lucrari realizate pentru Pizza Hut Marea Britanie care fac parte din campania de comunicare din aceasta primavara a lantului de restaurante. Sa admiram:

Lucrarile au fost realizate in intregime din ingrediente care se gasesc la salad bar-ul Pizza Hut din UK. In afara faptului ca sunt frumoase si colorate, ele mai au ceva in comun: vin sa sarbatoreasca primavara si sa anunte o noua oferta a lantului de restaurante. In  Marea Britanie, fiecare fel principal vine la pachet cu o cantitate nelimitata de salata gratuita. In plus, Pizza Hut ii incurajeaza pe oameni sa realizeze si ei propriile mici opere de arta din mancare si sa le arate internetului urcandu-le pe retelele de socializare cu hastag-ul #FoodArt.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related