Daca faci sex in loc sa stai pe Facebook, salvezi planeta

Daca faci sex in loc sa stai pe Facebook, salvezi planeta

Pe 29 martie o sa aiba loc Ora Pamantului. Stiti voi, cele 60 de minute anuale cand toti locuitorii planetei sunt incurajati sa scoata din priza frigiderele, televizoarele, computerele, sa stinga lumina, sa-si opreasca smartphone-urile si sa nu mai consume electricitate de niciun fel. Initiativa WWF e menita sa ne faca sa ne gandim la resursele limitate ale pamantului si la obiceiurile noastre daunatoare, pe care le putem schimba fara prea mari eforturi.

Aceasta sarbatoare a ne-electricitatii e o ocazie buna pentru agentiile de publicitate sa-si arate fortele creative si sa convinga cat mai multi oameni sa stinga luminile. Va propun, acum cat inca avem curent si internet, sa ne uitam la cateva spoturi bune, create special pentru Earth Hour.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated