Cu sinceritate, despre probleme cotidiene: barbatii si lenjeria de corp

Cu sinceritate, despre probleme cotidiene: barbatii si lenjeria de corp

Cu toate ca nu numai barbatii se fac vinovati de lipsa atentiei la detalii de tipul pete de transpiratie, respectiv chiloti la vedere, chiloti prea scurti sau - de ce nu - intr-o zi mai grabita, omisiunea totala a chilotilor (poate tineti minte dintr-un anume sitcom expresia "going commando"), o companie de lenjerie din Australia si-a promovat o linie de lenjerie dedicata sexului masculin, care rezolva problemele amintite mai sus. Cum? Prin niste spoturi care pun foarte bine punctul pe i.

Asemenea piramidei lui Maslow,  spoturile arata cum atentia noastra, a tuturor, e captata in primul rand de problemele fundamentale, "fiziologice", pana sa ajunga sa intercepteze si sa proceseze alti factori de ordin superior, cum ar fi discursul, ideile sau personalitatea cuiva. Asta vedem si in cele 2 spoturi TV realizate de Clemenger BBDO Melbourne pentru retailerul de haine Pacific Brands si, mai exact, pentru linia de lenjerie Bonds Men's Underwear.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related