Cum e prezenta Romania in Directory Big Won Creative Rankings 2011

In Directory Big Won Creative Ranking 2011 (http://bit.ly/zowZgt), clasament ce ia in considerare premiile castigate anul trecut de agentii, retele, campanii si creativi, McCann Erickson Bucuresti ocupa locul 1 in topul agentiilor pentru categoria Integrated Campaigns, locul 10 in topul agentiilor la categoria Direct si locul 29 in clasamentul general al celor mai bune agentii din lume; campania "American ROM", creata de McCann Erickson pentru Kandia Dulce, ocupa locul 1 in topul campaniilor la Direct, locul al 2-lea in cel al campaniilor integrate si pozitia a 3-a in clasamentul general al campaniilor de comunicare. In ce priveste creativii, Ionut Cojocaru (McCann Erickson) ocupa locul 4 in topul format din Art Directors, top in care se mai afla si Andra Badea, freelancer art director Graffiti BBDO (locul 16) si Laurentiu Stere, art director la MRM Worldwide Romania (locul 17); Florin Florea (McCann Erickson) este pe locul 10 in clasamentul Copywriter-ilor, iar Dinu Panescu si Catalin Dobre se afla in topul Executive Creative Officers.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated