Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Masini, Benzina si Petrochimie in online in martie 2014

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Masini, Benzina si Petrochimie in online in martie 2014

Sectorul Masini a generat in luna martie a anului 2014 aproximativ acelasi numar de aparitii in online ca si luna trecuta, peste 65.000, si un viewership de peste 158 de milioane. Fata de luna precedenta, vizibilitatea sectorului a crescut doar in presa online, cu 9%, scazand cu 0.5% pe bloguri si forumuri si cu 5% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Masini in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna martie de catre BMW , Dacia si Mercedes-Benz.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

Sectiune

DictionarRelated