GMP creeaza o copie de rezerva a revistei Biz pentru a promova solutiile Cloud de la Romtelecom

GMP creeaza o copie de rezerva a revistei Biz pentru a promova solutiile Cloud de la Romtelecom

Pentru a promova solutiile de Back-up si Recovery oferite de Romtelecom Business Solutions, GMP Advertising a creat o copie de rezerva pentru numarul 262 al publicatiei Biz. Varianta de back-up a revistei a fost inserata in interiorul numarului si contine toate informatiile regasite in varianta originala. Initiativa a urmarit oferirea unui obiect tangibil care sa sugereze importanta unei "copii de rezerva", mentioneaza un comunicat din partea agentiei.

"Pentru a dramatiza intr-un mod inovativ solutiile de Back-up & Recovery in cloud oferite de Romtelecom Business Solutions, am inserat in cel mai recent numar al revistei Biz o macheta cu un duplicat in miniatura al revistei, cuprinzand absolut toate articolele revistei gazda. Mini revista de business rezultata este o premiera pe piata din Romania si suntem foarte mandri sa avem un client atat de deschis la propunerile noastre", explica Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related