Bogdan Dobre (Infinit Solutions Agency): De cand e Gigi in inchisoare, Steaua merge bine, dar pasunile sunt mai goale

Bogdan Dobre (Infinit Solutions Agency): De cand e Gigi in inchisoare, Steaua merge bine, dar pasunile sunt mai goale

E randul lui Bogdan Dobre (Group Account Manager, Infinit Solutions Agency) sa raspunda la chestionarul nostru fotbalistico-publicitar. S-a antrenat ceva inainte, mai ales ca a incropit si un excel si a stat cuminte si la o poza dedicata (asta de mai sus). Bogdan isi reprezinta cu mandrie echipa de la Cupa Agentiilor la Fotbal 2014, Infinit Scorers. O sa ne intalnim cu el in poarta, caci acolo s-a consacrat.

Te-a emotionat arestarea lui Gica Popescu in Dosarul Transferurilor? Crezi ca isi merita sau nu soarta?
Orice fan al Barcelonei cred ca a fost emotionat de aceasta situatie. Din pacate, nivelul coruptiei din fotbalul romanesc te face sa te reprofilezi pe microbism in tenis. Go Simona Halep! Mai degraba am fost emotionat cand i-a fost oferit lui Dudu Georgescu un apartament dupa ce a fost evacuat din casa. Mergand pe principiul "Say NO to corruption", fiecare isi traseaza drumul carierei fotbalistice, deci asta-i soarta.

De ce crezi ca femeile sunt atrase mai tare de fotbalisti decat de, sa zicem, bibliotecari?
Hai ca mai bine fac un tabel, ca sa fie mai clar:

Crezi ca fotbalul romanesc a decazut in ultimii ani?
Daca Mamaia lui Mazare este situata la nivelul marii, cel al fotbalului nostru se afla unde a ajuns James Cameron cu submersibilul lui, la 8 km adancime.

Care a fost cel mai memorabil meci pe care l-ai jucat? Dar pe care l-ai vazut? Si de ce?
Tinand cont ca sunt portar de meserie (aviz participantilor la Cupa Agentiilor, sunt netransferabil), imi aduc aminte de un meci in care am revenit la 2-2 si am mers la penalty-uri, unde am aparat vreo 3. Chiar sunt modest, caci nu a fost televizat. :)

Cel mai bun meci vazut vreodata e, categoric, AC Milan – Liverpool 3 – 3. Interist fiind, mi-am cinstit cunoscutii pentru esecul rossonerilor.

Rica Raducanu ti se pare simpatic sau penibil?
Cum zice si Puya - "Cand il vezi la televizor, ratingul sare". E haios, simpatic, mare fotbalist si dedicat Giulestiului. Eu probabil i-as strecura un vers in imnul Rapidului. Sa speram ca ii va aduce noroc Rapidului la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv) pentru licenta si o sa revedem cu pasiune derby-urile care ne faceau odata sa tremuram de emotii.

Free Gigi?
Free digi? Mai glumim si noi, pentru ca el cand apare la TV, ne face si pe noi sa radem un pic. Ce sa zic, echipa merge bine cu el de partea cealalta a televizorului, ca sa spun asa. Dar am observat o chestie in schimb - pasunile sunt mai goale fara el.

Cupa Agentiilor la Fotbal 2014 este sustinuta de Event Stuff si echipata de PUMA. Evenimentul are loc la Daimon Sports Club. Intrarea este gratuita si permisa tuturor celor interesati, fie ca e vorba de sustinatori ai echipelor participante sau de pasionati de publicitate si/sau de fotbal.

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Gatit aflata la a II-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related