F.C. LOWE One Big Band a castigat titlul de Agentia Anului la Fotbal

F.C. LOWE One Big Band a castigat titlul de Agentia Anului la Fotbal

A sasea si cea mai zvantata editie a Cupei Agentiilor la Fotbal  s-a incheiat vineri, pe 30 mai, dupa 2 zile de meciuri intense, in care s-au infruntat 29 de reprezentative din Liga I a marcomm-ului romanesc, cu peste 300 de fotbalisti amatori. Evenimentul a fost sustinut de Event Stuff si echipat de PUMA, avand loc la Daimon Wellness Club. Echipa F.C. LOWE – One Big Band de la LOWE GROUP a castigat competitia si titlul de Agentia Anului la Fotbal, invingandu-i in finala pe Daedalus Consulting, o echipa deja cu traditie la Cupa, cu 2 – 0.


Agentia Anului la Fotbal - F.C. LOWE – One Big Band, LOWE GROUP

Daedalus Consulting, reprezentati de Eagles Daedalus, au fost invinsi de campioana Cupei si au ajuns pe Locul II, chiar daca multi dintre suporteri aveau sperante pentru ei pana in ultima clipa.

Locul II - Eagles Daedalus, Daedalus Consulting

Finala mica s-a disputat intre fosta campioana a Cupei Agentiilor la Fotbal, Mediafax Monitorizare, si Infinit Solutions, care au reusit dupa loviturile de departajare sa obtina un scor de 11 – 13, astfel si un loc binemeritat pe podium, Locul III.

Locul III - Infinit Scorers, Infinit Solutions

Infinit Scorers, Infinit Solutions - dupa meciurile din grupe

Echipa celor de la Momentum a primit doua premii in cadrul Cupei, cel pentru Cel mai frumos gol, acordat lui Marius Greaca si cel pentru Cea mai fairplay echipa, intregii echipe Momentum.

Marius Greaca, castigatorul premiului pentru Cel mai frumos gol

Cea mai fairplay echipa - Momentum

Cea mai fairplay echipa - Momentum

Echipa celor de la Lowe Group, F.C. LOWE – One Big Band a primit mai multe premii in cadrul galei de premiere a Cupei Agentiilor la Fotbal. Pe langa cupa cea mai mare dintre toate, Event Stuff a oferit un premiu din partea lor pentru Cea mai buna logistica pe teren si in afara lui, care a ajuns tot la ei.

Cea mai buna logistica in teren si in afara lui - F.C. LOWE - One Big Band

Cei mai buni portari au fost Victor Oprisan cu colegul sau Alexandru Molico, tot din partea F.C. LOWE - One Big Band, neavand goluri prea multe de numarat in poarta lor. Goalgetter-ul competitiei a fost Bogdan Mincu, tot din partea Lowe, intregind astfel o larga paleta de premii obtinute de catre echipa sa. Toti au fost primiti cu urale si aplauze de catre toti suporterii care i-au urmarit pe teren, desi au indurat vant si ploaie din belsug.

Cei mai buni portari - Victor Oprisan si Alexandru Molico, F.C. LOWE - One Big Band

Goalgetter-ul competitiei - Bogdan Mincu, F.C. LOWE - One Big Band

Echipa F.C. LOWE - One Big Band alaturi de portarii castigatori, goalgetter-ul Cupei si galerie

Geometry Global, reprezentati de Geometria Fazei, au plecat si ei cu doua premii de la Cupa. Unul pentru Cea mai creativa emblema si unul pentru Cel mai bun echipament datorita sustinerii lor a proiectului #donezkm.

Cea mai creativa emblema - Geometria Fazei, Geometry Global

Cel mai bun echipament - Geometria Fazei, Geometry Global

Ultimul premiu acordat, dar nu cel din urma, a fost cel pentru Cea mai infocata galerie. Pentru ca fotbalul fara suporteri ar fi doar un alt sport cu o minge, cei de la Galacticii Grup Sapte au venit sustinuti de pe toate partile terenului. Premiul a fost acordat lor, depasind cu mult orice alte galerii cu care au concurat in decibeli.

Cea mai buna galerie - Galacticii GrupSapte

Cea mai buna galerie surprinsa in actiune - Galacticii GrupSapte

Cupa Agentiilor la Fotbal sustinuta de Event Stuff si echipata de PUMA s-a incheiat dupa mai bine de 60 de meciuri jucate, mai bine de cateva zeci de minute de ploaie si vant si peste 300 de jucatori amatori. Toate scorurile obtinute de catre echipe, atat in grupe, cat si in optimi, sferturi, semifinale si finale pot fi studiate si analizate aici.

Cei de la Event Stuff ne-au sustinut cu umbrele sa ne apere de soare alaturi de mese, scaune si pufi pentru suporterii care aclamau echipele de jur imprejurul terenurilor. PUMA ne-a echipat ca in fiecare an cu mingi de fotbal, tricouri si pelerine – astfel ca am fost pregatiti pentru orice prevazut si neprevazut.

Productia pentru eveniment a fost asigurata de catre Ad Production, ei furnizandu-ne tabelele de scor, foto panelul editiei, welcome desk-ul si diplomele pentru premianti.

Despre Cupa Agentiilor la Fotbal

Cupa Agentiilor la Fotbal este un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Gatit aflata la a II-a editie si inca doua in premiera: Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music si Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WaveCrest

Ne place să credem că rolul principal al advertising-ului este de a crea relații puternice între branduri și oameni. De peste 20 de ani, la WaveCrest România (cunoscută anterior sub numele Grup Șapte și... vezi detalii »

VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related