Cand Hollywood-ul face publicitate

Cand Hollywood-ul face publicitate
Tilda Swinton in spotul "Special sets the standard" pentru Mercedes-Benz

De parca n-ati sti, este sezonul Cannes, fie ca vorbim de festivalul filmelor, venit primul pe lume, sau de corespondentul sau publicitar Cannes Lions. Asa cum personalitatile din lumea filmului si publicitate se mai intersecteaza si pe la Cannes, multi regizori si actori ajung sa se atinga si de una-doua-zece campanii de advertising pe parcursul carierei lor. Despre cateva reclame mai spre domeniul absurdului, in care am putut vedea vedete de la Hollywood alaturi de alte celebritati, am scris aici.

Am dat intre timp si de alte colaborari intre branduri si regizori sau actori celebri, anume Tilda Swinton si Gus van Sant. Ambele spoturi sunt pentru branduri de masini si fac astfel nota discordanta, pentru ca produsul vizat de celebrity advertising e, de regula, parfumul. Am decis sa ne amintim de cateva dintre reclamele care au reunit personalitati din lumea filmului si va chemam cu noi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related