Dizainăr: o poveste a designului romanesc de produs

Dizainăr: o poveste a designului romanesc de produs
Parte din echipa Dizainăr la Targul BIFE-SIM, 2013

Am pasit prima data la "sediul" Dizainăr cu ocazia unei proiectii a scurtmetrajului independent Bucuresti, te iubesc, in prezenta majoritatii echipei care a participat la realizarea lui - intre care Ileana Raducanu (scenarist) si Kira Hagi (protagonista). Scurtmetrajul prezinta o poveste de dragoste dintre 2 adolescenti pe fundalul unor peisaje bucurestene si mi-a placut ca unele dintre obiectele de decor, vestimentatie sau accesorii pe care le-am vazut in film, le-am putut pipai si in magazin.

Ca tot am ajuns la magazinul propriu-zis, pot sa va spun ca, la Dizainăr, atmosfera e luminoasa, colorata si jucausa, numai buna sa te duci daca ai nevoie de un refresh, dupa munca, sau intr-o zi ploioasa, cum preferati. M-am plimbat printre obiectele care mai de care mai interesante dintr-o varietate de materiale si combinatii de materiale - sticlarie, lemn, textile, etc; si toate mi-au placut, chiar daca unora mi-a luat un pic pana sa le realizez modul de utilizare. Veti vedea si voi ce a vazut aparatul meu de fotografiat mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related