Tu faci parte din GeneratiaV?

Tu faci parte din GeneratiaV?

ReinVenteaza permanent regulile. Sunt Verticali, Virali si Vocali! Traiesc in mediul Virtual, dar isi arata Valoarea in mediul real. Sunt Vectori de imagine in cercul lor de prieteni. Sunt Voluntari si Vizionari. Viseaza la imposibil, apoi il transforma prin Vointa in posibil! Vor sa traiasca liberi si lipsiti de constrangeri. Vara nu dorm pentru ca pleaca in Vacanta in Vama! Toti acesti oameni fac parte din GeneratiaV!

Acestora si nu numai le lansam o proVocare!

Intra pe pagina de Facebook VGeneration, descarca posterul "Tune Your Shoes" din acest link si personalizeaza-ti Virtual o pereche de pantofi, conform Viziunii tale despre GeneratiaV. Trimite posterul creat pe adresa [email protected] si ai sansa sa castigi o tinuta din magazinul VGeneration! Concursul Va avea loc in perioada 23 iunie - 4 iulie.

Aflat la intersectia dintre Calea Mosilor si strada Mihai Eminescu, magazinul VGeneration reVolutioneaza stilul urban printr-o selectie atractiVa de produse Vans, Puma, Adidas, Freddy, Converse si Reef. 

Deschiderea magazinului Va aVea loc pe 27 iunie, ora 11.00, iar cei prezenti Vor beneficia de preturi special. In plus, il vor putea urmari pe Francezu' in plin act creativ, in timp ce va "tuna" o pereche de pantofi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related