Mihai Gongu, Laura Iane si Mihai Fetcu, parte din juriul Golden Drum 2014

Mihai Gongu, Laura Iane si Mihai Fetcu, parte din juriul Golden Drum 2014

Mihai Gongu (Creative Director, GMP Advertising Bucuresti), Laura Iane (Co-Creative Director si Art Director, Saatchi & Saatchi Romania) si Mihai Fetcu (Creative Director, Geometry Global Bucuresti) fac parte din juriile Single Channel, respectiv Multi Channel de la Golden Drum 2014, potrivit unui anunt facut de organizatori. Festivalul ajunge anul acesta la editia cu numarul 21 si va avea loc in perioada 7-10 octombrie la Portoroz, in Slovenia.

Astfel, Mihai Gongu si Laura Iane se vor pronunta asupra inscrierilor care se remarca la capitolele creativitate si eficienta folosind un singur canal de comunicare (Single Channel), facand parte din juriul prezidat de Andreas Pauli (Chief Creative Officer, Leo Burnett GmbH).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related