Shark Week vine la ADfel 2014 cu premii "rechinesti"

Shark Week vine la ADfel 2014 cu premii "rechinesti"

Vrei sa fii un peste cartilaginos, cu corpul alungit, de forma hidrodinamica, din ordinul Selachimorpha, cu simtul umorului? Vino la ADfel 2014 ca sa te pui in pielea unui rechin! Discovery Channel aduce Shark Week la singurul eveniment de branded entertainment din Romania in vederea promovarii celebrei serii de programe ce va fi difuzata din 25 august pe Discovery Channel si Animal Planet.

In cadrul evenimentului vor fi organizate doua tipuri de competitii pentru a interactiona cu fanii Shark Week intr-un mod original si plin de umor. Astfel, cei prezenti vor putea participa, in functie de cat de aventurosi se simt pe moment, in urmatoarele competitii care se vor desfasura zilnic, intre 18 si 21 august:

  • Pentru cei cu dinti de rechini - la propriu si la figurat - Discovery ii invita sa participe in competitia Bite - muscatura cea mare castiga. Momeala nu este un peste crud sau o foca apetisanta, ci un mar delicios in care rechinul din tine poate lasa urmele clare ale "atacului".
  • Sharky, mascota Shark Week, iti testeaza limitele cu Icy waters, un concurs care iti va face pielea de gaina, dar nu de groaza! Astfel, cei care rezista cu gheata pe spate fara reactii imprevizibile - "like a cold water shark" - vor fi premiati "rechineste".

Activarea Shark Week vine cu multe premii originale la ADfel. Cei cu muscatura de rechin si rezistenta unui "cold water shark" pot castiga o pereche de casti Shark Week,  iar la finalul zilei toti participantii intra automat la o tragere la sorti unde norocul le poate aduce un set de snorkel pentru aventuri subacvatice.

Shark Week, unul dintre cele mai populare evenimente TV ale verii, revine pe Discovery Channel si Animal Planet din data de 25 august, oferindu-le telespectatorilor, in premiera absoluta, un adevarat "festin" de programe despre rechini. Anul trecut, Shark Week a spulberat toate recordurile de audienta inregistrate de Discovery Channel in SUA, devenind cel mai popular sezon din toate timpurile (in randul adultilor cu varste intre 18-49 de ani) si cumuland mai bine de 50 de milioane de telespectatori. In 2014, Shark Week revine cu cel mai mare numar de premiere ce vor fi difuzate intr-o saptamana.

Shark Week incepe pe Discovery Channel pe 25 august, intre orele 22.00 si 24.00. "Rechinofilii" se pot delecta cu programe despre rechini si in septembrie, caci "rechiniada" continua pe tot parcursul lunii, la Animal Planet, zilnic de la 21:00. Mai mult, in acest an Discovery a initiat un parteneriat cu Prima TV, una dintre cele mai importante televiziuni generaliste din Romania, pentru a le aduce si mai multi rechini fanilor genului, in fiecare zi din saptamana 25-29 august, de la miezul noptii.

Mai multe detalii despre Shark Week puteti afla de pe site-ul dedicat: sharkweek.discovery.ro.

ADfel este un eveniment IQads, care are loc intre 18 si 24 august, pe terasa Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti). Programul incepe in fiecare seara la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe ADfel.ro si pe IQads.ro sunt prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

DESPRE DISCOVERY NETWORKS CEEMEA
Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), lider mondial pe segmentul canalelor TV cu plata, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii. Discovery Networks CEEMEA le ofera oamenilor posibilitatea de a-si explora universul si de a-si satisface curiozitatea, prin intermediul celor 12 branduri de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD Showcase, dar si prin intermediul produselor si serviciilor comerciale si educationale de top. Programele noastre sunt difuzate in 19 limbi, ajungand la peste 261 de milioane de abonati din 105 tari, de pe trei continente. Pentru mai multe informatii, vizitati discovery.ro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related