Peste 1.400 de solutii si aplicatii vor fi prezentate la IMWorld 2014

Peste 1.400 de solutii si aplicatii vor fi prezentate la IMWorld 2014

Companiile participante la Internet & Mobile World 2014 (IMWorld 2014), cel mai important eveniment „business to business”, dedicat solutiilor digitale, mobile si software, care va avea loc la Romexpo in perioada 8 - 9 octombrie, vor prezenta peste 1.400 de solutii de business si aplicatii.

Numarul solutiilor si aplicatii prezentate in acest an va depasi cu minimum 5% recordul inregistrat anul trecut, de circa 1.400, iar unele dintre acestea vor putea fi testate in premiera in cadrul evenimentului.

O sectiune de interes in cadrul editiei din acest an a IMWorld 2014 va fi dedicata automatizarii, prin prezentarea de catre Telekom Romania, a solutiilor de tip machine to machine (M2M) dezvoltate de companie.

“Mizam pe solutiile de tip machine to machine si cloud ca modalitati de optimizare a activitatii clientilor si partenerilor nostri – prezentul, dar mai ales viitorul, apartin automatizarii. Suntem parte dintr-o organizatie internationala, fapt ce ne permite sa dezvoltam noi produse in sinergie cu Grupul Deutsche Telekom, iar solutiile M2M demonstrate in standul pe care il vom avea la eveniment sunt doar cateva astfel de exemple. Toate acestea sunt parte din filozofia noastra de a deveni One Stop Shop pentru companiile din Romania – punct unic de contact pentru toate nevoile de comunicare, cu un portofoliu complet de solutii fixe, mobile si IT”, a declarat Ovidiu Ghiman (Director Executiv Comercial - Segment Business Grupul Telekom Romania).

Pe langa solutiile M2M prezentate de Telekom Romania, cele 110 companii expozante la IMWorld 2014 vor prezenta si supune testarii si platforme de comert electronic, solutii de Data Center, aplicatii complete pentru managementul afacerilor, servicii cloud sau programe integrate de automatizare, securitate si mobilizare.

„Un astfel de eveniment are un impact benefic important pentru industria IT din Romania, care castiga nu numai acces la un schimb de idei si «best practices» aduse din intreaga lume, dar si vizibilitate pe plan international”, a afirmat Laurentiu Ghenciu (VP of Sales, EMEA at Avangate), sponsor al evenimentului.

In plus, MasterCard va prezenta, pentru prima data in Romania, portofelul electronic MasterPass, iar reprezentantii companiei vor discuta si despre alte solutii inovatoare de plata, precum cele prin QR Codes sau mPOS-uri.

Totodata, Avandor va lansa ”Avandor Consumer Profiling”, o platforma de big data care se integreaza foarte usor cu activitatile de marketing digital.

O alta solutie inovatoare va fi prezentata de ANYMEDIA. Este vorba despre „FreeWiFi”, un instrument de marketing direct prin care companiile pot sa isi creeze propria baza de date cu clienti reali si sa comunice personalizat cu acestia.

In plus, vizitatorii IMWorld 2014 vor avea ocazia sa afle mai multe informatii despre cel mai recent serviciu al GTS Telecom, GTS Anti DDoS, care asigura monitorizare si protectie impotriva atacurilor DDoS (Distributed Denial of Service).

Una dintre premierele IMWorld 2014 va fi prezentarea si noi divizii B2B a Samsung Electronics - Samsung Enterprise Business Division.

Un accent deosebit se va pune si pe solutiile de stocare si procesare a datelor, in conditiile in care avansul tehnologic si incercarea de reducere a costurilor au schimbat modul in care sunt privite datele aflate la dispozitia companiilor.

Pe langa numele mari ale industriei, evenimentul din acest an se va bucura si de participarea unor start-up-uri care au inovat pe piata locala. Un exemplu este compania SocialEyes, care va prezenta oferta sa de servicii specializate in community management.

De asemenea, pentru editia din 2014, organizatorii au largit si gama de gadget-uri care vor fi testate in «Future Corner», unde printre produsele expuse se vor afla si renumitii Google Glass oferiti de QuickMobile, unul dintre cei mai importanti distribuitori de device-uri din Romania.

Accesul la IMWorld 2014 se face pe baza de inregistrare prealabila, iar biletele pot fi cumparate online pana la data de 7 octombrie 2014 de aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related