[Tinerii din agentii - Mercury 360] Raluca Craciun e un go-getter. Adica omul care nu sta, se duce, face si drege

[Tinerii din agentii - Mercury 360] Raluca Craciun e un go-getter. Adica omul care nu sta, se duce, face si drege
Raluca si capul de urs preferat

Si Raluca Craciun mai e Account Executive la Mercury360. Si mai are un trecut profesional neasteptat: a inceput lucrul pe stadioane. Era redactor sportiv in loc sa mearga la cursurile de la Jurnalism. Acum nu regreta nimic. Ba mai mult, recomanda experienta si vorbeste asa frumos de perioada, incat mi se face ciuda ca n-am avut nici macar o vaga chemare catre redactiile sportive. Dar poate a fost mai bine asa.

Raluca a stiut ca vrea sa intre in publicitate din perioada liceului, cand facea promotii la Raffaello in Carrefour Militari si statea de vorba cu oamenii. Sunt unii promoteri care - mirare - n-arata plictisiti. Nu se uita in jos, nici nu te ataca cu prima ocazie (precum un vanat tocmai intrat in bataia pustii lor). Pur si simplu, par oameni fericiti, niste extraterestri veniti de pe aceeasi planeta cu produsul. Ceva, ceva tot o iesi de aici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related