[Tinerii din agentii - Golin] Simina Zidaru: Inainte sa ma angajez, ma deranja eticheta de corporatist. Nu-mi suna mie bine

[Tinerii din agentii - Golin] Simina Zidaru: Inainte sa ma angajez, ma deranja eticheta de corporatist. Nu-mi suna mie bine

O sa incep acest articol cu un citat direct din alta publicatie: "Adolescenta nu suporta matematica sau fizica. De asemenea, Siminei nu-i place sa spele vasele." E doar un interviu din 2009 despre Simina, care pe la 18 ani coordona echipe de teatru in Bacau. Si era actrita-manager.

De matematica si fizica a scapat, de vase nu stim. Siguri suntem, insa, ca a migrat inspre comunicare. Cu un ocol prin America, unde a fost exchange student. Simina Zidaru e Creative Associate la Golin in prezent si spune ca tot in comunicare-i cel mai bine, chiar daca ii fac cu ochiul si alternativele muzica, film sau un restaurantel cu burgeri.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related